Aankomende evenementen

Donderdag 5 november 19.00 uur: Online leesclub met Marieke Nijkamp over Zelfs als we zwijgen 
Zet donderdag 5 november in je agenda, want dan organiseren we in samenwerking met uitgeverij Harper Collins een digitale boekenclub met Marieke Nijkamp!
Op 6 oktober is haar nieuwe YA-roman ‘Zelfs als we zwijgen’ verschenen en dit moet natuurlijk gevierd worden. Daarom zal Marieke via Zoom geïnterviewd worden door Maritza en zal ze ons alles vertellen over haar boek en haar leven als schrijver.Na het interview gaan we door met de Q&A, dus als je een vraag hebt, dan is er de mogelijkheid om die te stellen.
We verloten deze avond ook Mariekes boek onder alle deelnemers, dus meld je snel aan via deze link!
OVER MARIEKE NIJKAMP:
Wie kent Marieke Nijkamp niet? Ruim vier jaar geleden verscheen haar in het Engels geschreven debuutroman ‘This Is Where It Ends’. Deze indrukwekkende roman, over een school shooting, stond meer dan een jaar in de top 10 van de New York Times-bestsellerlijst in de categorie Young Adult. Ook in Nederland werd de vertaling, ’54 minuten’, een bestseller. ‘Zelfs als we zwijgen’ is haar derde boek.
OVER ZELFS ALS WE ZWIJGEN:
Vijf vrienden komen nog één keer samen in een verlaten hut in de bergen voordat iedereen zijn eigen weg zal gaan. Het wordt een weekend om afscheid te nemen, van elkaar en van het spel dat ze de afgelopen drie jaar hebben gespeeld. Maar echt ontspannen wordt het niet, want ieder van hen heeft zijn eigen demonen om tegen te vechten, en ieder van hen draagt een geheim met zich mee.
Finn vertrouwt niemand meer sinds hij op straat is aangevallen, en zeker Liva niet, die niets deed en toekeek. Maddy treurt om de sportcarrière die ze na een ongeluk heeft moeten opgeven. Carter gaat gebukt onder het gewicht van de loodzware verwachtingen van zijn familie.

En Ever? Ever wil dat ze tegen elke prijs doorspelen, tot het spel zich onverwacht tegen hen keert en het een dodelijke wending krijgt…

Koop Zelfs als we zwijgen hier

Datum: donderdag 5 november 
Tijd: 19.00 uuur 
Aanmelden: klik hier