We mogen u weer in de winkel ontvangen! Bel of mail ons voor een afspraak.

We mogen op dit moment vier klanten tegelijkertijd in de winkel ontvangen. Dit biedt ruimte en perspectief, daarom hebben we onze regels omtrent het winkelen op afspraak en click & collect aangepast.

Wat verandert er?
Iedereen die een afspraak heeft, zowel voor afhalen als winkelen, mag de winkel in. Afhaalbestellingen staan klaar achter onze balie en worden op de kassa verwerkt.

Verder blijft alles hetzelfde. Bij de ingang staat nog steeds een statafel met een belletje. Deze staat er niet voor de sier, dus schroom niet om erop te drukken. U belt en wij komen (zo snel mogelijk) naar u toe.

Afhaal- en winkelafspraken plannen we volgens de regels van de overheid in en we houden timeslots aan van 15 minuten. Als u langer dan 15 minuten wilt rondkijken, dan kunnen we een dubbel timeslot inplannen. We zijn flexibel en denken graag met u mee!

Als u liever (nog) niet de winkel in wil, dan kunt u uiteraard uw afhaalbestelling afrekenen bij de ingang. We hebben een mobiele pin.

U kunt ons altijd bellen of mailen voor een afspraak. Ook willen we benadrukken dat als u zin heeft om in de winkel rond te snuffelen, u niet verplicht bent om iets te kopen.

Tot snel!

Author

Write A Comment