Heeft u zin om te shoppen? Dan hebben wij goed nieuws voor u. Caat, Marie en Pien, onder andere bekend van Le Marie Marché, hebben namelijk een ontzettend leuk concept bedacht: HOP & SHOP Hillegersberg.

Wat is HOP & SHOP Hillegersberg?
HOP & SHOP is een concept waarin u langs 10 bijzondere winkels in Hilllegersberg gaat. Caat, Marie en Pien hebben een knusse route gemaakt die ongeveer 2,5 uur duurt en vol shopverrassingen zit.

Bij elke stop is er 15 minuten shopplezier gereserveerd, of u krijgt iets lekkers te eten of drinken. Als afsluiter is er tijd voor een heerlijk relaxmomentje.

Een ticket voor de route kost € 5,- en het is mogelijk om alleen of met zijn tweeën te shoppen. U kunt uw ticket via deze link aanschaffen. De data voor de eerste routes zijn vrijdag 2 april, woensdag 7 april, vrijdag 9 april en zondag 11 april. Nadat u uw ticket heeft aangeschaft krijgt u een link naar de agenda en kunt u een datum en tijdstip reserveren.

U ontvangt uw route in de eerste winkel (Platform 104, Weissenbruchlaan 104) en gaat hiermee op stap. In de winkels heeft u de zekerheid dat er een plekje voor u gereserveerd is. Alle ondernemers zullen u in de watten leggen. Kortom, deze route zal echt een uitje worden.

De route is volledig coronaproof. U shopt met maximaal 2 personen en het dragen van een mondkapje is verplicht.

Weissenbruchlaan | Freericksplaats | Bergse Dorpsstraat
Author

Write A Comment