Op woensdagavond 12 april 2023 zullen we bij ons in de boekhandel een avond organiseren met Remco Daalder, Luc Hoogenstein en Aglaia Bouma, die rond het thema van natuur zullen worden geïnterviewd door Alexander Reeuwijk!

Auteursfoto Remco Daalder door Fjodor Buis

April is de Maand van het Natuurboek. Om dat te vieren, organiseren we een gesprek tussen een drietal auteurs met grote affiniteit voor de natuur: Remco Daalder, Luc Hoogenstein en Aglaia Bouma.
Van Remco Daalder komt binnenkort het nieuwste boek Stadse beestjes uit met 50 verrassende verhalen waarin dieren de hoofdrol spelen. Mijn 1000 soortentuin van Luc Hoogenstein heeft recentelijk veel aandacht gekregen: voor dit boek ging hij de uitdaging aan om binnen een jaar (minstens) 1000 soorten in zijn tuin waar te nemen. Ook van Aglaia Bouma verschijnt binnenkort een nieuw boek: in Huisgenoten slaagt ze erin om voortaan je kijk op een flink aantal impopulaire insecten te veranderen.
Woensdagavond 12 april, wanneer de drie auteurs zullen worden geïnterviewd door Alexander Reeuwijk, belooft zeer interessant te worden, vol met plezier en hardop lachen. U kunt zich aanmelden door te mailen naar info@maximushillegersberg.nl.


Datum: woensdag 12 april 2023
Tijd: 20:00 uur, inloop vanaf 19:30
Toegang: €7,50
Locatie: Boekhandel Maximus
Aanmelden: info@maximushillegersberg.nl

Author

Comments are closed.