Evenementen

Lunchlezing met Nhung Dam over Definitie van liefde (31 mei)

Auteursfoto Nhung Dam door Imke Panhuijzen

Tijdens een gezellige lunchlezing, die een wat informeler karakter heeft, zal Nhung op inspirerende wijze meer vertellen over haar nieuwe roman Definitie van liefde. Inbegrepen bij de toegangsprijs is een heerlijke lunch. U kunt kaarten reserveren door te mailen naar info@maximushillegersberg.nl, waarbij u ook eventuele dieetwensen kunt doorgeven. De kaarten dienen vóór aanvang van de lunchlezing betaald te worden.

Datum: woensdag 31 mei 2023
Tijd: 12:00-14:00
Toegang: €15,- (lunch inbegrepen)
Locatie: Boekhandel Maximus Hillegersberg
Kaarten reserveren & dieetwensen doorgeven: info@maximushillegersberg.nl


Ilja Leonard Pfeijffer wordt door Ivan Borghstijn geïnterviewd over nieuwe roman Alkibiades (8 juni)

Auteursfoto Ilja Leonard Pfeijffer door Stephan Vanfleteren

Op 8 juni as. ontvangen wij niemand minder dan gerenommeerd auteur Ilja Leonard Pfeijffer bij ons in de Hillegondakerk. Hij zal door Ivan Borghstijn worden geïnterviewd over zijn nieuwe en meest ambitieuze roman tot nu toe: Alkibiades, die op 23 mei as. verschijnt. De mooiste man van Griekenland, Alkibiades, was ook de extravagante, geniale, opzienbarende, androgyne, biseksuele en omstreden politicus en strateeg van Athene tijdens de grote oorlog tegen Sparta. Alkibiades is een prachtige roman met een universeel verhaal over het najagen van ambities in een onvolmaakte wereld.

Datum: donderdag 8 juni 2023
Tijd: 20:00 uur, inloop vanaf 19:30
Toegang: €12,50
Locatie: Hillegondakerk, Kerkdreef 2
Kaarten reserveren: info@maximushillegersberg.nl


Interview met Roxane van Iperen in Theater De Buurvrouw (20 juni)

Voor Schrijvers in Schiebroek is Roxane van Iperen op 20 juni vanaf 20:00 te gast bij Wijktheater De Buurvrouw, waar ze over o.a. haar nieuwe boek Dat beloof ik zal worden geïnterviewd door haar uitgever!

Bestsellerauteur Roxane van Iperen duikt voor haar boeken in grote thema’s als de vaderlandse geschiedenis en de vele subculturen die Nederland kent. Maar haar nieuwe roman Dat beloof ik is gebaseerd op doorleefde ervaringen uit haar eigen jeugd, haar “oerboek”. Waarvan ze niets liever wil dan dat de lezer door het verhaal vergeet dat zij het heeft geschreven. 

Datum: dinsdag 20 juni
Tijd: 20:00 uur, inloop vanaf 19:30 uur 
Toegang: € 10,- 
Locatie: Wijktheater de Buurvrouw, Larikslaan 200 3053LG Rotterdam 
Tickets: verkrijgbaar via deze link