Let op: locatie gewijzigd. In plaats van in de Hillegondakerk, vindt deze avond plaats in de winkel.

Op donderdag 21 maart komt Murat Isik naar Hillegersberg. Jeroen Vullings zal hem in de winkel interviewen over zijn nieuwe boek In de mist van Golden Gate Park dat op 27 februari verschijnt. Dit boek is een epische vertelling over het zoeken naar vrijheid, autonomie, het vinden van een grote liefde, de wording van een schrijver en de onoverkomelijke banden met je familie. 

We kennen Isik van zijn eerdere boeken Verloren grond, Wees onzichtbaar (waar hij de Libris Literatuurprijs mee won in 2018) en Mijn moeders strijd. Nu is daar dan zijn langverwachte nieuwe roman!

Wij kijken al een hele tijd naar deze bijzondere avond uit en zijn erg benieuwd naar het verhaal van Murat over zijn nieuwe boek. Jeroen Vullings verzorgt het interview en er is natuurlijk gelegenheid om vragen te stellen. Aan het eind van de avond zal Isik zijn boeken signeren.

Kaarten voor deze avond zijn in de winkel te koop of te reserveren per mail. 

Scholieren en studenten opgelet: voor jullie zijn er kaarten voor de helft van de normale toegangsprijs. (Even je schoolpasje of studentenkaart laten zien bij het kopen van je kaartje!) Dus, heb je nog vragen voor Murat Isik over een van zijn boeken die je las voor je leeslijst, dit is je kans!


Datum: donderdag 21 maart 2024
Tijd: 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur)
Toegang: € 10,- (scholieren/studenten € 5,-)
Locatie: GEWIJZIGD: Boekhandel Maximus Hillegersberg
Aanmelden: info@maximushillegersberg.nl

Author

Comments are closed.