Op zaterdag 7 oktober vieren we de Kinderboekenweek uitgebreid in de winkel. ‘s Ochtends wordt er voorgelezen en ‘s middags vindt o.a. de prijsuitreiking van onze kleurplaatwedstrijd plaats. Mis het niet!

Om de Kinderboekenweek goed te vieren, hebben we op zaterdag 7 oktober een uitgebreide planning met leuke activiteiten. De activiteiten zijn gratis en voor alle leeftijden toegankelijk; we zien u graag dan!


Tussen 10:30 en 11:00 beginnen we met een Voorleessessie, waarin Jos zal voorlezen uit het prachtige prentenboek Mevrouw Kiosk. Het is een boeiend verhaal, dat voorstelbaar en maf tegelijk is. Bovendien bevat het prentenboek mooie, sprekende tekeningen. Na afloop kan er limonade gedronken worden.


Vervolgens vindt vanaf 14:00 de boekpresentatie van het boek Radha’s eerste concert plaats. Het is een mooi boek, waarbij muziek centraal staat. Muziek maakt iedereen vrolijk en blij en is een verbindende factor. Het verhaal gaat ook over opgroeien in Rotterdam met je culturele rugzak. Aansluitend aan de boekpresentatie vindt de prijsuitreiking van de kleurplaatwedstrijd plaats! Alissa Lubrano, de illustrator van Radha’s eerste concert heeft alle kleurplaten van de kinderen beoordeeld en een winnaar uitgekozen. Zij zal, samen met auteur Mahesvari Autar de prijs uitreiken aan de winnaar!

En dan is het feest nog niet afgelopen! Afsluitend kunnen de kinderen onder begeleiding zelf muziek maken met traditionele Indiase muziekinstrumenten!


Datum: zaterdag 7 oktober 2023
Tijd voorlezen: 10:30-11:00
Tijd boekpresentatie, prijsuitreiking en muziek maken: 14:00-16:00
Toegang: gratis 
Locatie: Boekhandel Maximus
Kaarten reserveren: niet nodig, vrije inloop


Author

Comments are closed.