Op dinsdag 21 november wordt Fokke Obbema bij ons in de boekhandel geïnterviewd over zijn nieuwste boek Stervelingen door filosoof Remko van Broekhoven!

Op dinsdag 21 november ontvangen we Fokke Obbema bij ons in de winkel voor een gesprek met filosoof Remko van Broekhoven.
Toen Volkskrant-journalist Obbema in 2017 een hartstilstand kreeg, schreef hij hier een aangrijpend artikel over dat veel losmaakte bij lezers. Deze ervaring riep een aantal belangrijke levensvragen op, waaronder: ‘Wat is de zin van ons leven?’ Deze vraag behandelt hij, aan de hand van 40 interviews met uiteenlopende gesprekspartners in De zin van het leven. Een ontzettende bestseller, net zoals Een zinvol leven, dat hierop volgde en de levensvraag ‘Wat is een zinvol leven?’ behandelt. In Obbema’s nieuwste boek Stervelingen wordt de essentie van het leven besproken, juist in het licht van sterfelijkheid.

Onder andere hierover zal Obbema op 21 november in gesprek gaan met filosoof Remko van Broekhoven. Als filosoof heeft Van Broekhoven onder meer opgetreden in tv-programma’s als Durf te Denken en Brainwash Talks. Verder publiceerde hij een reeks mooie video’s op op YouTube, onder de titel De Vloggende Filosoof en schreef hij het boek De wereld omgekeerd, waarin hij filosofische handvatten geeft om ons gedrag te veranderen en de wereld te verbeteren. Van Broekhoven heeft lesgegeven bij veel instanties als de Universiteit Utrecht en The School of Life, onder andere over politieke filosofie, maar ook over persoonlijke ontwikkeling en maatschappijverbetering.

Het belooft dan ook een ontzettend interessant gesprek te worden tussen Fokke Obbema en filosoof Remko van Broekhoven. Naderhand is er ruimte voor vragen en zal Fokke Obbema zijn boeken signeren. Deze avond wilt u absoluut niet missen; meld u dus snel per mail aan!


Datum: dinsdag 21 november 2023
Tijd: 20:00, inloop vanaf 19:30
Locatie: Boekhandel Maximus Hillegersberg
Toegang: €7,50
Kaarten reserveren: info@maximushillegersberg.nl

Author

Comments are closed.