Wij van Team Maximus Hillegersberg kijken al tijden reikhalzend uit naar dit moment. Vandaag kunnen we namelijk eindelijk een ontzettend speciaal en bijzonder evenement aankondigen.

Auteursfoto Ilja Leonard Pfeijffer door Stephan Vanfleteren

Op 8 juni as. ontvangen wij niemand minder dan gerenommeerd auteur Ilja Leonard Pfeijffer bij ons in de Hillegondakerk. Hij zal door Ivan Borghstijn worden geïnterviewd over zijn nieuwe en meest ambitieuze roman tot nu toe: Alkibiades, die op 23 mei as. verschijnt. De mooiste man van Griekenland, Alkibiades, was ook de extravagante, geniale, opzienbarende, androgyne, biseksuele en omstreden politicus en strateeg van Athene tijdens de grote oorlog tegen Sparta. Alkibiades is een prachtige roman met een universeel verhaal over het najagen van ambities in een onvolmaakte wereld.

De lezing met legendarisch auteur Ilja Leonard Pfeijffer op 8 juni belooft een schitterende avond te worden. Kortom: een avond die u absoluut niet wilt missen. Kaarten kunnen besteld worden door te mailen naar info@maximushillegersberg.nl. Wij reserveren dan kaarten voor u die bij ons in de winkel betaald en opgehaald kunnen worden. Let op: kaarten dienen vóór aanvang van het evenement opgehaald te worden. Er zal geen kaartverkoop aan de deur plaatsvinden.


Datum: donderdag 8 juni 2023
Tijd: 20:00 uur, inloop vanaf 19:30
Toegang: €12,50
Locatie: Hillegondakerk, Kerkdreef 2
Kaarten reserveren: info@maximushillegersberg.nl

Author

Comments are closed.