Er staat weer een theaterleesclub op de planning waar we ons al lang op verheugen, namelijk die over Het Achtste Leven (voor Brilka). 

Er staat weer een theaterleesclub op de planning waar we ons al lang op verheugen, namelijk die over Het Achtste Leven (voor Brilka). Op donderdag 18 april mogen we onze favoriete boekenliefhebber en -kenner Lidewijde Paris weer verwelkomen bij ons in de boekhandel. Ze zal op haar kenmerkende en zeer bevlogen wijze ons alle ins & outs over Haratischwili’s epos Het Achtste Leven (voor Brilka) geven. Het belooft weer een heerlijke literaire wervelwind te worden! 

Aansluitend kunt u er natuurlijk voor kiezen om op 23 april naar de toneelbewerking van Het Achtste Leven (voor Brilka) in Theater Rotterdam te gaan. Theater Oostpool zorgt voor een grootse en epische muziektheatervoorstelling. Het Achtste Leven (voor Brilka) is een hartverscheurend en tegelijk troostrijk drama verteld vanuit het perspectief van vrouwen uit verschillende generaties, waarbij het publiek meegenomen wordt op een emotionele, visuele en muzikale reis door de twintigste eeuw. Met live gezongen en gespeelde muziek: van Kaukasische en Slavische folkloristische liederen tot popnummers uit latere decennia.

U kunt zich voor de theaterleesclub aanmelden door een mail te sturen naar info@maximushillegersberg.nl. Vermeld daarbij alstublieft of u enkel naar de leesclub wilt komen, of ook naar de theatervoorstelling.


Leesclub met Lidewijde Paris over Het Achtste Leven (voor Brilka)

Datum: donderdag 18 april 2024
Tijd: 20:00
Toegang: € 10,-
Locatie: Boekhandel Maximus Hillegersberg
Aanmelden: info@maximushillegersberg.nl


Theatervoorstelling in Theater Rotterdam over Het Achtste Leven (voor Brilka)

Datum: dinsdag 23 april 2024
Tijd: 18:30
Locatie: Theater Rotterdam Schouwburg
Kaarten reserveren: via info@maximushillegersberg.nl of zelf via deze link

Author

Comments are closed.