Op vrijdag 8 december organiseren we een lunchlezing met Sholeh Rezazadeh, waarin we het, onder het genot van een heerlijke lunch, onder andere hebben over haar nieuwste boek Ik ken een berg die op me wacht!

Na het ontzettende succes dat Sholeh Rezazadeh behaalde met haar debuut De hemel is altijd paars, verkoopt ook haar prachtige nieuwe roman Ik ken een berg die op me wacht erg goed. Het is een roman over het verlangen naar rust en ruimte, waarbij de veertigjarige Alma wordt gevolgd. Zij woont op een woonboot op de Amstel, maar besluit op een dag in haar eentje naar Iran te reizen, waar ze zich aansluit bij een nomadenvolk. Daar leeft ook Saray, die verliefd is op een jongen van een andere nomadenfamilie. Ze ontmoeten elkaar aan de oever van de bruisende rivier Aras. In een prachtige poëtische stijl vertelt Rezazadeh het verhaal van Alma en Saray, de Amstel en de Aras.
Tijdens de lunchlezing op vrijdag 8 december is er de mogelijkheid om, onder het genot van een heerlijke lunch die wordt verzorgd door buur Westerkaatje, in een informelere setting in gesprek te gaan met de auteur! Het wordt ontzettend leuk, dus vergeet niet om u per mail aan te melden, en geef daarbij ook eventuele dieetwensen door.


Datum: vrijdag 8 december 2023
Tijd: 12:00-14:00
Locatie: Boekhandel Maximus Hillegersberg
Toegang: €15,- (inclusief lunch)
Kaarten reserveren & dieetwensen doorgeven: info@maximushillegersberg.nl

Author

Comments are closed.