Op donderdag 30 november wordt een vertelconcert georganiseerd in de Hillegondakerk, waarbij Patrick Bernhart vertelt over zijn nieuwe boek Vlieg, mijn zwaluw. Er wordt ook muziek ten gehore gebracht.

Met het recent uitgekomen Vlieg, mijn zwaluw schreef Patrick Bernhart een prachtig Habsburgs-Joods-Hongaars-Nederlands familiedrama over de grote levensvragen. Want welke gevolgen hebben angst, woede en schaamte voor je liefdesleven? En hoe kun je door het vinden van nieuwe familieverhalen de verhouding met je overleden ouders alsnog in balans brengen? Kun je van grootouders houden die zijn gestorven voor je geboorte?

Tijdens een mooi vertelconcert op donderdag 30 november zal auteur Patrick Bernhart met zijn verhaal centraal staan, maar er is meer: tijdens de avond zal er ook bijzondere muziek op de altviool en de cymbaal voorgedragen worden. En dat is nog steeds niet alles: er zullen ook heerlijke hapjes geregeld worden. Natuurlijk kunt u op de avond zelf het boek kopen en zelfs laten signeren door de auteur.

De avond wordt mede mogelijk gemaakt door Slagerij B. Tol & Zn, Timmerman Natuursteen en Cultuur Concreet, de organisatie die laagdrempelige en toegankelijke culturele activiteiten in Rotterdamse wijken stimuleert. Het belooft een avond te worden die u absoluut niet wilt missen. Kaarten zijn €10,- per stuk en kunnen per mail worden gereserveerd.


Datum: donderdag 30 november
Tijd: 20:00, inloop vanaf 19:30
Locatie: Hillegondakerk, Kerkdreef 2
Toegang: €10,-
Kaarten reserveren: info@maximushillegersberg.nl

Author

Comments are closed.