Vanaf eind september starten we een nieuw soort evenement: Maximus Boeken & Thee! Hierbij kiezen we een boek en gaan daarover in gesprek met anderen die het boek ook gelezen hebben – onder leiding van de auteur, uitgever of vertaler van het boek.

Een paar keer per jaar willen we in onze winkel een boek bespreken. Welke boeken we gaan bespreken staat niet vast, dat beslissen we als boekhandel op basis van de nieuwe boeken die er gaan verschijnen. Per keer kunt u zich inschrijven voor een Maximus Boeken & Thee, dus u zit niet vast aan een aantal middagen, maar kiest zelf wanneer u wilt aansluiten. We proberen het boekenaanbod gevarieerd te maken en werken daarin nauw samen met auteurs en uitgevers.

We bespreken het boek met maximaal 15 personen die, door het kopen van het boek met kaartje, zich ‘verplichten’ het boek te hebben gelezen voor de middag van de bespreking. Op deze manier kan iedereen aan het woord komen tijdens de bespreking én weet iedereen over welk boek het gaat. Bovendien is het voor de auteur/uitgever/vertaler ook leuk als deze weet wat de lezers van het besproken boek vinden.

De prijs van deze activiteit verschilt per keer en is afhankelijk van de prijs van het te bespreken boek. U betaalt namelijk voor het boek en toegang (voor de thee en het lekkers). 
We komen bij elkaar op vrijdagmiddag van 15.30 tot 17.00 uur onder het genot van thee en lekkers. De grote leestafel achter in onze winkel fungeert als bespreekruimte.

U kunt zich ook altijd aanmelden voor eventuele volgende leesclubs die gepland staan. De boeken zullen we uiterlijk 6 weken voorafgaand aan de middag beschikbaar hebben.


Author

Comments are closed.