Op donderdag 25 mei komt Pieter Koolwijk bij ons in de winkel langs om met zijn lezers in gesprek te gaan en hun boeken te signeren.

Bij Boekhandel Maximus zijn we allemaal ontzettende fans van de boeken van Pieter Koolwijk! Met Gozert won hij in 2021 de Gouden Griffel: ‘Koolwijk bewijst dat verbeeldingskracht recht heeft op een plek in de realiteit. Hij balanceert kundig op de grens tussen fantasie en werkelijkheid. Daarin is hij heer en meester.’ Na dit gigantische succes volgde ook Luna, dat zich in dezelfde wereld afspeelt als Gozert.

En nu is het tijd voor het derde verhaal, ditmaal over Gozert zelf: Missie afbreken. Om de verschijning van dit boek te vieren, organiseren we een leuke middag met niemand minder dan Pieter Koolwijk zelf! Op donderdag 25 mei, tussen 16:00 en 17:00, kunnen de kinderen bij ons in de winkel Pieter Koolwijk ontmoeten en met hem in gesprek gaan! Natuurlijk zal hij ook met plezier zijn boeken signeren en dat hoeft zeker niet beperkt te blijven tot enkel de nieuwste! 


Datum: donderdag 25 mei 2023
Tijd: 16:00-17:00
Toegang: gratis
Locatie: Boekhandel Maximus
Aanmelden: vrije inloop, geen aanmelding nodig

Author

Comments are closed.