Op zaterdag 6 mei zal een vertegenwoordiger van Uitgeverij Komma een inkijkexemplaar van nijntje xxl miffy meenemen om deze te laten zien en erover te vertellen.

Velen zullen het waarschijnlijk al gehoord hebben: Uitgeverij Komma heeft in samenwerking met Mercis Publishing een prachtige collector’s edition ter ere van Dick Bruna’s nijntje ontworpen. Het gaat om de uitgave nijntje xxl miffy, die bijna 600 pagina’s telt en volledig in het teken staat van de krachtige vormgeving van nijntje. De schitterende collector’s edition is in een gelimiteerde oplage van 1000 exemplaren gedrukt en wordt geleverd met certificaat van echtheid. Ook hoort er een boekenstandaard bij die door kunstenaar Bob van Dijk is ontworpen in de vorm van het beroemde kruisje.

Omdat er veel interesse is voor een inkijkexemplaar, hebben wij geregeld dat Coen Sligting van Uitgeverij Komma op 6 mei bij ons in de winkel komt. Hij zal over de uitgave vertellen en neemt uiteraard de Nijntje XXL mee om deze te laten zien. Het zal een gezellige aangelegenheid zijn met een gratis hapje en drankje. Kortom: mocht u geïnteresseerd zijn, laat deze kans dan niet liggen en meld u via info@maximushillegersberg.nl aan voor de presentatie!


Datum: zaterdag 6 mei 2023
Tijd: 15:00-17:00
Toegang: gratis
Locatie: Boekhandel Maximus Hillegersberg
Kaarten reserveren: info@maximushillegersberg.nl

Author

Comments are closed.