Op zaterdag 27 mei wordt Lex Noteboom geïnterviewd over zijn auteursdebuut De man met duizend gezichten, voor de liefhebbers van Ik ben Pelgrim en House of Cards.

LET OP: DEZE LEZING IS HELAAS GEANNULEERD.

Op 27 mei organiseren we in de winkel een interview tussen auteur Lex Noteboom en zijn uitgever Steven Maat. Lex is al bekend van achtdelige mysterypodcast The Deca Tapes, waarmee hij meerdere nominaties en prijzen in de wacht sleepte.

De man met duizend gezichten, dat op 23 mei verschijnt, is het auteursdebuut van Lex Noteboom, waarin de personages in een verhaal vol internationale en politieke intrige op zoek moeten naar antwoorden. Als de president van de Democratische Republiek Kazichië vermoord wordt, keert diens tweelingbroer Daniel na lange tijd terug naar zijn vaderland waar grote politieke onrust heerst. Middels zogenaamde vrije verkiezingen moet Daniel – tegen zijn wil in – tot de nieuwe president verkozen worden. Als de Russische geheime dienst én de CIA zich met de zaak gaan bemoeien, begrijpt Daniel dat hij gevangen zit in een dodelijk web.

Tegelijkertijd met Lex’ auteursdebuut, verschijnt ook de nieuwe achtdelige thrillerpodcast De vrouw met duizend gezichten, wat zich in dezelfde wereld afspeelt als het boek, maar een ander nieuw verhaal vertelt.

De verhalen van Lex Noteboom zijn geweldig voor liefhebbers van Ik ben Pelgrim en de series House of Cards en Black Mirror. Vergeet dan ook niet om u aan te melden voor Lex’ auteursbezoek door een mail te sturen naar info@maximushillegersberg.nl.


Datum: zaterdag 27 mei 2023
Tijd: 15:30
Toegang: gratis
Locatie: Boekhandel Maximus Hillegersberg
Kaarten reserveren: DEZE LEZING IS HELAAS GEANNULEERD

Author

Comments are closed.