In een gezellige, informele lunchlezing op woensdag 31 mei zal auteur Nhung Dam meer vertellen over haar tweede roman: Definitie van liefde.

Auteursfoto Nhung Dam door Imke Panhuijzen

De tweede roman van Nhung Dam, Definitie van liefde, is recent uitgekomen. Hierin vertelt Nhung het verhaal van actrice Rose die door haar verloofde wordt verlaten kort nadat ze erachter komt dat ze zwanger is. Rose moet beslissen of ze het kind wil houden of niet: een onmogelijke keuze. Ze gaat terug de rivier over, waar haar Vietnamese ouders zich als bootvluchtelingen in een gewelddadige omgeving staande houden. 
Nhung is erin geslaagd om op prachtige en ontroerende wijze dit pijnlijke liefdesverhaal te vertellen, met thema’s als kunst, zelfbeschikkingsrecht en moederschap.

Tijdens de gezellige lunchlezing, die een wat informeler karakter heeft, zal Nhung er op inspirerende wijze meer over vertellen. Inbegrepen bij de toegangsprijs is een heerlijke lunch, verzorgd door goede buur Westerkaatje. U kunt kaarten reserveren door te mailen naar info@maximushillegersberg.nl, waarbij u ook eventuele dieetwensen kunt doorgeven. De kaarten dienen vóór aanvang van de lunchlezing betaald te worden.


Datum: woensdag 31 mei 2023
Tijd: 12:00-14:00
Toegang: €15,- (lunch inbegrepen)
Locatie: Boekhandel Maximus Hillegersberg
Kaarten reserveren & dieetwensen doorgeven: info@maximushillegersberg.nl

Author

Comments are closed.