Op 1 maart zal Antoine Uitdehaag zijn nieuwe bundel Dit ene leven presenteren bij ons in de winkel. Er worden gedichten uit voorgelezen, de auteur wordt geïnterviewd, er is een drankje beschikbaar en na afloop kunt u de bundel kopen en laten signeren!

Op 1 maart hebben wij de eer om bij ons in de boekhandel de boekpresentatie van Dit ene leven te organiseren. Toen theaterregisseur Antoine Uitdehaag in Rotterdam en acteur Han Kerckhoffs in Antwerpen tijdens de heftigste coronaperiode hun huis nauwelijks uit konden, stortten ze zich namelijk vol overgave in een uitdagend project: stuk voor stuk het complete toneelwerk van Shakespeare lezen en elkaar daar per mail over berichten.
Uitdehaag publiceerde eerder drie dichtbundels bij Uiteverij Van Oorschot en vond in dit project de inspiratie voor een nieuwe bundel: Dit ene leven. Deze bestaat uit 37 zelfstandige gedichten, die allemaal losjes en heel persoonlijk geïnspireerd zijn door één van de 37 stukken van Shakespeare. Daarnaast zijn delen van de eigenzinnige Shakespeare-commentaren gebundeld die Han en Antoine elkaar destijds per mail naar aanleiding van elk stuk toestuurden.

Tijdens de boekpresentatie zullen Han Kerckhoffs en Els Dottermans enkele gedichten van Antoine voorlezen. Vervolgens worden Antoine en Han geïnterviewd door Wilfried de Jong. Natuurlijk wordt er ook gezorgd voor een drankje en is het mogelijk om de bundel te kopen en te laten signeren! Meld u snel per mail aan!


Datum: vrijdag 1 maart 2024
Tijd: 17:00
Toegang: gratis
Locatie: Boekhandel Maximus Hillegersberg
Aanmelden: info@maximushillegersberg.nl

Author

Comments are closed.