Op woensdag 28 februari ontvangen we Mark H. Stokmans bij ons in de winkel, waar hij een lezing zal geven over zijn nieuwe roman Spiegeldagen, die begin februari verschijnt!

Op 8 februari verschijnt Spiegeldagen, het nieuwe boek van Mark H. Stokmans, over de grijstinten van de geschiedenis.

In dit boek volgen we Ruben Kruijssen, die drie jaar na het overlijden van zijn opa en de verdwijning van diens vrouw Pepa de opdracht krijgt om de Alquerías, het familiehuis in Spanje, te verkopen. In Utrecht werkt Ruben tegen wil en dank als makelaar, en hij besluit af te reizen naar Spanje. Als hij eenmaal in de streek van zijn jeugd is, komen er vele herinneringen boven. Waarom wordt er nog steeds gezwegen over de rol van zijn opa Herman, in de Spaanse Burgeroorlog? Hoe kwam Pepa in Hermans leven en waarom was haar liefde zo belangrijk voor hem en voor hun nazaten? Hoe goed kende Ruben haar eigenlijk? En waarom is zij verdwenen? In de maanden dat Ruben in de Alquería is, dringt het tot hem door hoe belangrijk zijn eigen kijk op het familieverhaal is en waar zijn hart ligt. Maar om de Alquería te kunnen behouden moet hij Pepa vinden…

Stokmans signeert Land van Echo’s bij ons in de winkel in 2022

Nadat Stokmans met zijn debuut Land van Echo’s vorig jaar de Boekhandelsprijs won, zijn we ontzettend benieuwd naar zijn nieuwe boek. Gelukkig mogen we dus aankondigen dat Stokmans (opnieuw!) bij ons in de boekhandel langskomt. Waar hij vorig jaar langskwam voor een signeersessie, zal hij nu een prachtige lezing komen geven in de avond van woensdag 28 februari. Na afloop is er natuurlijk ook de mogelijkheid om zijn boeken te kopen en te laten signeren. Meld u per mail aan zodat u deze prachtige avond niet zal missen!


Datum: woensdag 28 februari 2024
Tijd: 20:00, inloop vanaf 19:30
Toegang: €7,50
Locatie: Boekhandel Maximus Hillegersberg
Aanmelden: info@maximushillegersberg.nl

Author

Comments are closed.