DE AVOND MET ADRIAAN VAN DIS IS VOLGEBOEKT! Op 7 maart gaat Adriaan van Dis in de Hillegondakerk met Ivan Borghstijn in gesprek gaan over Naar zachtheid en een warm omhelzen en De kolonie mept terug.

LET OP: Deze avond is volgeboekt. Er zijn geen kaarten meer beschikbaar.

Toen de lezing met Adriaan van Dis van 7 november helaas afgezegd moest worden in verband met persoonlijke omstandigheden, gingen we meteen op zoek naar een nieuwe datum om de lezing alsnog doorgang te laten vinden. En het is ons gelukt die nieuwe datum te vinden! We ontvangen Adriaan van Dis op donderdag 7 maart as. in de Hillegondakerk, waar hij geïnterviewd zal worden door Ivan Borghstijn. Dit interview zal gaan over zijn nieuwste roman Naar zachtheid en een warm omhelzen. Ook Van Dis’ nieuwste werk wordt behandeld: De kolonie mept terug, een essay over het post-koloniale debat en voortschrijdend inzicht dat op 12 januari verschijnt.

U kunt zich per mail voor het interview aanmelden. Ook als u zich al voor de vorige datum had aangemeld, vragen wij u om u per mail opnieuw aan te melden. We zullen werken met nieuwe (anders gekleurde) toegangskaarten voor deze avond. Deze kunt u van tevoren bij ons in de winkel komen betalen en ophalen. Mocht u nog oude (blauwe) toegangskaarten hebben liggen, kunt u deze bij ons in de winkel gratis omwisselen voor nieuwe toegangskaarten. Zo blijft het voor ons duidelijk hoeveel mensen er verwacht worden. Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.


LET OP: Deze avond is volgeboekt. Er zijn geen kaarten meer beschikbaar.

Datum: donderdag 7 maart 2024
Tijd: 20:00, inloop vanaf 19:30
Toegang: €10,-
Locatie: Hillegondakerk, Kerkdreef 2 te Rotterdam
Aanmelden: info@maximushillegersberg.nl

Author

Comments are closed.