Soms ben je zo enthousiast over een evenement dat je er gewoon een aparte blog over moet schrijven. Dat geldt ook voor Mokhtar Alkhanshali, die op zaterdag 3 maart onze winkel bezoekt.

Mocht u zich afvragen wie Mokhtar precies is: hij is de held van De monnik van Mokka, het nieuwe boek van bestsellerauteur Dave Eggers. Het boek is een waargebeurd en meeslepend verhaal over een jonge man die zijn eigen Amerikaanse droom najaagt, over de wonderlijke  geschiedenis van koffie en over de worstelingen van Jemenitische burgers die zich staande proberen te houden in de oorlog.

De monnik van Mokka heeft ontzettend positieve recensies gekregen, zo schreef De Volkskrant het volgende: ‘Van Jemenitische koffie een razend spannende oorlogsthriller maken, laat dat maar aan Dave Eggers over.’ Als u heeft genoten van Wat is de wat en Zeitoun, dan past De monnik van Mokka en dit bijzondere evenement helemaal in uw straatje.

Alkhanshali wordt geïnterviewd door Ivan Borghstijn, hierna is er ruimte voor vragen en zal er na afloop gesigneerd worden. Het belooft een bijzondere middag te worden, dus mis dit niet! U kunt zich aanmelden via info@maximushillegersberg.nl of via ons Facebook-evenement. Toegang is uiteraard gratis.

Datum: zaterdag 3 maart
Tijd: 13.00 uur
Aanmelden: info@maximushillegersberg.nl 
Toegang: gratis

Author

Write A Comment