Verrassend debuut Vleugels legt zenuwen van klein leed diepgaand en kleurrijk bloot 

Intieme verhalenbundel van Rotterdamse auteur en coach Baukje ten Herkel geeft rake inzichten voor heling van psychologisch leed en het vinden van levensgeluk.

Veel mensen ervaren ‘klein leed’ in hun leven: ogenschijnlijk normale situaties en interacties die gedragspatronen vormen en daarbij vervelende groeven achterlaten. De negatieve impact hiervan op iemands gevoelsleven, zelfbeeld en overtuigingen leiden later dikwijls tot zwaarte en verdriet. In debuut Vleugels, dat op 1 juni 2022 is verschenen, neemt Baukje ten Herkel lezers met compassie, zelfspot en wijsheid mee in diepgaande en soms aandoenlijke ervaringen tijdens haar zoektocht naar meer levensgeluk.

Van ratrace naar levensgeluk
Empowermentcoach Baukje ten Herkel, voormalig manager in de multinational ratrace en moeder van twee, houdt zich sinds haar achttiende bezig met het vinden van meer licht en levensgeluk. Ruim vijfentwintig jaar lang onderzocht ze alles op het gebied van zelfontwikkeling; van coaching, familieopstellingen, traditionele psychologische therapieën en meditatie tot psychedelica, sjamanisme, eeuwenoude Oosterse levenswijzen en diepzielduiken. Haar avonturen leidden tot bijzondere ervaringen, impactvolle inzichten en soms hilarische situaties.

Inspirerende rollercoasters
Of Baukje nu vertelt over de woelige relatie met haar moeder, haar eerste werkervaringen in de systeemwereld van corporates, miskenning van haar innerlijke leven of spirituele ontmoetingen: haar verhalen zijn kleine rollercoasters vol gevoelsonderzoek, wonderlijke wendingen en krachtige inzichten om je eigen kracht terug te vinden. Voor lezers die echt aan de slag willen met hun ontwikkeling naar zelfliefde is er een extra hoofdstuk met eenvoudige, intensieve oefeningen.

Lichte schrijfstijl en relativerende humor 
Baukje schrijft haar herkenbare en waargebeurde verhalen met lichte pen en relativerende humor à la bestsellerauteurs als Glennon Doyle en Sophie Zeestraten. Daarmee is Vleugels een heerlijk boek dat lezers inspireert om hun verlangens te ontdekken, nieuwe wegen te bewandelen en hun eigen kracht te vinden om meer uit het leven te halen.

Bestel Vleugels hier (prijs: € 22,50)

Author

Comments are closed.